GameOn Arcade                        
GameOn   iPhone Games   PC Games   News   Support   About GameOn  
iPhone Games
Fairy Treasure
Fairy Treasure
Bubble Bust!
Bubble Bust
Jewel Bling!
Jewel Bling!
   More iPhone Games...
PC Games
Jewel Charm
Jewel Charm
Fairy Treasure
Fairy Treasure
Billionaire 2
Billionaire 2
   More PC Games...
 

SPELPROGRAMMERARE (Heltid)

Om GameOn
GameOn's underhållande och beroendeframkallande spel spelas av miljoner människor världen över. Idag inkluderar vår portfolio 15 spel för PC, Mac, online, smartphones och tablets, inklusive Bubble Bust!, Billionaire, Hexalot och Fairy Treasure.

GameOn grundades 1998 och var en av pionjärerna att utveckla spel som idag inkluderas i det segmentet av spelmarknaden som växer kraftigast; Downloadable casual games, dvs. enklare nedladdningsbara spel.

Vårt mål är att vi ska utveckla högkvalitativa spel med tyngdpunkt på spelglädje och underhållningsvärde. Vidare ska samtliga spel vara enkla att förstå och använda.

Vi är belägna i ljusa fräscha lokaler i centrala Norrköping och erbjuder en lättsam och kreativ miljö där varje anställd är viktig och delaktig i allt. Utöver fria arbetstider och en bra lön erbjuder vi även tjänspension/sjukpension (enligt ITP kollektivavtal), friskvård och ett mycket generöst bonussystem vid tillsvidareanställning.

Om tjänsten
Vi är ett kreativt, litet men väl sammansvetsat och erfaret gäng som nu söker en duktig spelprogrammerare. Du är kreativ, har flera års erfarenhet av spelutveckling, tycker om spel och har god känsla för game play.

Det är en fördel om du har erfarenhet av spelutveckling mot iOS och Android, men det är inget krav.

Du har erfarenhet av:
 - Spelutveckling (gärna färdigutvecklade spel)
 - C++

Önskvärd erfarenhet:
 - Utveckling för iOS/Android

Meriterande:

 - Marmalade
 - Cocos 2D
 - Objective-C

Akademisk examen är meriterande, men inget krav.

Om du passar in enligt ovan och vill jobba på ett mindre företag med mycket stora möjligheter att påverka slutresultatet, ser vi gärna att du hör av dig till oss med CV, personligt brev och arbetsprover till jobb (at) gameon.se

 
 
  GameOn Arcade   |  Contact Us  |  Privacy Policy  |  Support  |  Partners  
  Copyright © 2010-2015 GameOn. All rights reserved.